Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Party's thessaloniki !! ΤΑ HED CANDY ΣΤΟ HOTEL !!!

ΤΑ HED CANDY ΣΤΟ HOTEL
To HOTEL ξεκίνησε αποκλειστική συνεργασία με τα ποιο διάσημα παρτυ του κόσμου!


Κάθε Πέμπτη τα HED KANDI events στοHOTEL CLUB αλλάζουν το σκηνικό της διασκέδασης και ενώνουν την Θεσσαλονίκη με το Λονδίνο,την Ιμπιζα και την Νέα Υόρκη με την υποστήριξη του STAR FM 97,1!


Τα Hed Kandi events είναι ό,τι πιο φρέσκο και ξεχωριστό μπορεί να παρουσιάσει ένα club καθώς πρόκειται για το παγκοσμίου φήμης leading party brand!
 


Resident djs:
AKIS
PISTOL
PASPALIS
+
DANCERS
+
HED KANDI DECOR

RESERVATIONS AND INFO LINE:2310 472 482


Για περισσότερα από οκτώ χρόνια τα event παρουσιάζονται στις πιο λαμπερές τοποθεσίες και τους πιο εξωτικούς προορισμούς ανά τον κόσμο. Η τεράστια δυναμική τους έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Μεγάλης Βρετανίας, κατακτώντας την Ίμπιζα, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, την Ρωσία, τον Καναδά και πολλές Ευρωπαϊκές χώρες που αναζητούν την πιο hip πρόταση διασκέδασης.
Με το dresscode να υποδεικνύεται ως Deliciously Stylish, τα Hed Kandi καταφέρνουν πάντα να αποτελούν το κέντρο της προσοχής καθώς στόχος τους είναι να κάνουν όλους όσους βρίσκονται εκεί να βιώνουν μια μοναδική εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.
Η μουσική είναι πάντα προσεγμένη από τους εξειδικευμένους Dj's της Hed Kandi ενω η ατμόσφαιρα ειναι απιστευτη!!
more infos:
Το logo HED KANDI και μόνο αποτελεί ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου δισκογραφικού label. Ένα logo που είναι πλέον ταυτισμένo με ένα ιδιαίτερα ισχυρό μουσικό brand name, το οποίο αντιπροσωπεύει μια σειρά από πετυχημένα artist albums, club compilations όπως τα"Back To Love", "Beach House", "Disco Kandi", "Kandi Lounge", και φυσικά stylish events!

Hed Kandi - the world's most glamorous music and lifestyle brand, a true phenomenon.

by starfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου