Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

MATTYAS feat. KRISTINA S - "SECRET LOVE"


VIDEO: Mattyas feat. Kristina S. - Secret Love

VIDEO: Mattyas feat. Kristina S. - Secret Love
Deepside Deejays, οι δημιουργοί του international hit 'I'll Do You like a Truck' τουGeo Da Silva, επιστρέφουν δυναμικά με τη νέα τους επιτυχία 'Secret Love'.

Σε μουσική και παραγωγή τωνDeepside deejaysκαι σε στίχους τουΆρη Καλημέρη, το 'Secret Love' αποτελεί τo νέο μεγάλο dance hit.

ΟMattyasκαι ηKristina S.με τις ξεχωριστές φωνές τους απογειώνουν όλο το project και ενισχύουν τη sexy ατμόσφαιρα του τραγουδιού.

OMattyasγεννήθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, όπου σπούδασε πιάνο, τρομπέτα και παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής σε μουσικό λύκειο. Μετά την αποφοίτηση του δημιούργησε το δικό του pop συγκρότημα, τους Contrast, όπου είχαν μεγάλη επιτυχία στη χώρα του. Κατά την περίοδο εκείνη συνεργάστηκε με διάσημους παραγωγούς όπως οι Morandi.

ΗKristina S.γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου παράλληλα με τις σπουδές της στην ιταλική φιλολογία, άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά και με την μουσική. Έχει συνεργαστεί κατά περιόδους με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

To νέο hit του καλοκαιριού αποκτά το δικό του video clip σε σκηνοθεσία τουSherif Francis.

Δείτε το!


*Διαβάστε περισσότερα:http://www.mad.tv/section/news/45979/news/VIDEO%3A+Mattyas+feat.+Kristina+S.+-+Secret+Love#ixzz0x26L22uM




by mad.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου